dijous, 22 de març del 2018

Aniversari i grans reptes

Tal dia com avui del 2011, els Cérvols vam entrar a la era tecnològica (més o menys) amb la creació d'una pàgina web. Amb més il·lusió que encert, el presi (l'unic que fot quelcom) va dissenyar i dedicar-se a penjar fotos i cròniques totalment reals i objectives (o son subjectives?....a cagar).

En fi, que avui fa 7 anys que som "modernUs".

Tema bici, doncs més vicis que bicis. Ja som grans de collons i excepte els cadells malparits la resta estem més aprop del taca-taca que de la btt elèctrica. Això si, més malparits que mai...que no falti.

El passat dissabte, cap al TURÓ de l'HOME.
* Xavi "el quejica".
Quina manera de queixar-se, no li anava res. Ni el GPS, ni l'amortidor, ni les ungles, ni els quadriceps, li faltava botox, cava sense sulfits... tot problemes
* Alfons "el señorito".
Aquest paio no té nom....això si, té uns collons com un toro.....de jeta, no de valentia. Que dame aceite (tot i que portava 1l), que dame un gel (no vam tenir collons de mirar quants en portava), que arreglame la cadena (i pira sense esperar al company) -> MALPARIT DE COLLONS.
* Richard "Darth Wader del Baix Llobregat".
Si l'altre és malparit de collons, aquest es el puto amo dels malparits.....quina cosa més dolenta. Sempre amb l'escopeta preparada per escupir bilis, sort que almenys balla bé.
* Jose "mosqueta morta"
Va de tapadillo, com si no anés amb ell.....però també dolent a nivell quasi del Darth Wader. Això si, no s'esforça ni una mica.
* Obi "the saint".
Quina paciència té aquest home....això està mal pagat (bé, molt mal pagat ja que no cobra).
 La pujada, fantàstica. Sortida de Santa Maria de Palautordera on s'agafa ja pista amb unes vistes brutals que ens acompanyen tota la pujada. 24km i prop de 1.700m+....gens malament.
 La baixada, PA CAGARSE. Uns 100% amb la btt, Richard i Sito,. Un altre 90%, Obi. El tapadillo sobre el 60%....i finalment, Xavi 100%..... A PEU. Que si la tija, el frè, la abuela fuma, no he pagat la llum, malparit qui va fer aquesta ruta, filldeputa qui va fer la ruta, vull matar aquest tio, trucaré uns sicarios pq li trenquin les cames......i aixi durant el 10km de descens vertical que va fer a peu.
La normalitat està massa valorada, per això els Cérvols som collonuts.

Proper dissabte, VOLTA AL PENEDES.

PIT i COLLONS !!!!!
SEMPRE AMB NOSALTRES !!!!

NOTA : tot i que no hi haurà trialeres, el Xavi ja s'ha posat tija pija....per si de cas....jajajajajaja




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada